Vés al contingut

2010, un (altre) any important

    A guifi.net, cada any que passa ens consolida i representa un pas endavant important respecte de l’anterior. El 2011 en aquest aspecte, no serà pas diferent dels altres.

    Qualitativament el salt que anem a donar torna ha ser important. Ja pel 2009 van començar a desplegar-se els primers trams de xarxa amb fibra òptica, pel 2010 ja en tenim d’operatius, i ara toca no només posar-ne més, també interconnectar-los de forma efectiva amb la resta d’internet a través d’aquestes xarxes de nova generació ultraràpides. Com a mínim tenim previst començar a fer-ho des de Gurb a Osona, Girona i Barcelona.

    Això és el resultat de la feina de moltes persones que s’ha perseguit durant molt de temps, un esforç enorme en tots els sentits, que no seria possible sense la col·laboració de tots. Una vegada més s’hi afegeix l’emoció i els nervis del moment. Voldriem que hagués arribat abans, mica en mica ens hi anem acostant. Ja queda menys.
    Ara estem però ja a la recta final d’aquesta etapa, els primers resultats segurament començaran a ser visibles de forma pràctica en les properes setmanes. Queda però encara molta feina fer i uns dies que de ben segur seran molt intensos. Entre tots ho aconseguirem 😉

    Gràcies a tothom!
    SAX i BON ANY 2011!