Vés al contingut

Què és el Voluntariat?

El voluntariat és una forma de dedicar temps i esforços a una causa sense ànim de lucre, com guifi.net, amb l’objectiu de millorar la comunitat i el món que ens envolta. És una expressió de solidaritat i compromís amb els altres, on les persones posen les seves habilitats i recursos al servei del bé comú.

Per què Ser Voluntari/a a guifi.net?

  • Enfocament Comunitari: A guifi.net, el voluntariat és fonamental per al seu model comunitari. Cada voluntari/a és valorat i contribueix al creixement i manteniment de la xarxa.
  • Impacte en la Connectivitat Digital: Participar com a voluntari/a a guifi.net et permet ser part d’un moviment que promou l’accés obert a internet a través de la xarxa de comuns i la democratització de la comunicació digital.

Ser voluntari/a a guifi.net és una experiència enriquidora que no només et permet contribuir a una causa important, sinó que també et brinda l’oportunitat de créixer personalment i professionalment. Amb una comunitat vibrant i una missió inspiradora, guifi.net t’espera per unir-te i fer la diferència.

Com Participar?

Si tens interès en fer voluntariat a guifi.net, el primer pas és completar el formulari de sol·licitud de les ofertes que s’obren. Després, passaràs per un procés de selecció i formació, on aprendràs sobre les tasques específiques i com contribuir millor al projecte.

Consulta si hi ha propostes on pots participar com a persona voluntària

Preguntes Freqüents sobre el Voluntariat a guifi.net

Quina és la freqüència de les tasques de voluntariat?

La freqüència de les tasques de voluntariat pot variar segons les teves preferències i disponibilitat de temps. guifi.net ofereix flexibilitat per adaptar-se a les necessitats dels seus voluntaris/es.

  • Quins recursos proporciona guifi.net als seus voluntaris/es?

guifi.net ofereix suport i orientació per als seus voluntaris/es, incloent formació en línia i accés a una comunitat activa de persones voluntàries.

  • Com puc saber si el meu perfil és adequat per ser voluntari/a a guifi.net?

guifi.net valora diversitat de talents i experiències. Si tens interès en contribuir i una actitud positiva, és probable que el teu perfil sigui adequat per al voluntariat, llegeix-te les propostes actives de voluntariat.

  • Quins són els compromisos de temps esperats per al voluntariat?

guifi.net entén que les persones voluntàries tenen altres obligacions i responsabilitats. Les tasques de voluntariat es poden adaptar a la teva disponibilitat de temps, oferint flexibilitat en el compromís.