Vés al contingut

29ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica: L’esdeveniment clau del sector TIC

  La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica és un punt de referència ineludible per al sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació a Barcelona. Organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), aquest esdeveniment és una plataforma de networking per excel·lència, reuneix a professionals, empreses i institucions clau del sector TIC.

  Història i significat

  La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica va néixer el 1995 com un acte social que reunia els enginyers de Telecomunicació de Catalunya. Amb el temps, va evolucionar per incloure el sector de la informàtica i es va convertir en un esdeveniment referent, culminant amb el lliurament dels Premis de “La Nit”.

  Els Premis Salvà i Campillo, Alan Turing, Joan Clarke i altres, reconeixen els professionals i les iniciatives més destacades del sector, donant-los visibilitat i reconeixement.

  Convocatòria 29ª edició

  La 29ª edició dels Premis de La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica convoca diverses categories, des del reconeixement a la personalitat destacada fins al premi al talent jove. Les candidatures es presenten segons les bases establertes, amb un jurat format per representants destacats del sector.

  La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica no només és una celebració anual, sinó un testimoni de l’excel·lència i el dinamisme del sector TIC a Catalunya. A través de la seva història i els seus reconeixements, continua sent un far que guia i inspira a les futures generacions d’enginyers i professionals de la tecnologia.