Vés al contingut

Arriba el SAX2020

  Salut, Amor i Xarxa: la trobada anual de la comuntiat Guifi·net

  Com cada any, se celebra la trobada entre totes aquelles persones, empreses operadores, voluntaris, entitats, associacions o administracions que d’alguna manera fan créixer el projecte i que promouen la xarxa de telecomunicacions mancomunada, oberta, lliure i neutral de Guifi·net.

  El SAX és un espai de trobada per presentar nous projectes o iniciatives de la comunitat Guifi·net, des d’on es fa divulgació sobre aspectes tecnològics i en relació amb l’accés a Internet. És, en definitiva, un espai de reflexió sobre el passat, present i futur de l’àmbit de les telecomunicacions. Sempre des d’una vessant més crítica i amb voluntat d’oferir una alternativa sostenible al gran model que impera en el sector. 

  Aquest any, la trobada serà els dies 31 d’octubre411 i 18 de novembre i es farà en format online ja que les mesures de seguretat per la Covid no permeten una trobada presencial. 

  La Fundació recorda que hi ha temps fins dimecres 14 d’octubre per enviar propostes de xerrades, debats o tallers a comunicacio@guifi.net. Totes les propostes seran valorades des de la Fundació i s’agruparan amb altres propostes segons la temàtica.

  Estigueu atents perquè al llarg d’aquests dies anireu coneixent a la pàgina web del SAX2020 (https://fundacio.guifi.net/sax2020) tota la programació de les jornades i podreu formular-hi les inscripcions.

  Des de la Fundació Guifi·net esperem veure’ns ben aviat!

  #SalutAmorXarxa

  Text d'Odoo i bloc d'imatge

   Cartell del SAX2020

  Imatge gràfica del SAX2020:

   Cartell per xarxes socialsImatge d'Odoo i bloc de text

         Banner

  Imatge d'Odoo i bloc de text