Vés al contingut

Camp de treball 2013: INTERNET PER A TOTHOM AMB GUIFI.NET

  La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ja ha publicat el llistat dels camps de treball per a aquest estiu. Després de l’experiència de l’any passat la Fundació guifi.net ofereix de nou un camp de treball per a menors d’edat (de 15 fins a 17 anys).

  Aquest cop l’organitzem des de guifibages i es farà a Sallent, Bages, del 14 al 28 de juliol. Les inscripcions s’obren a partir del 18 d’abril, aquí trobareu tota la informació.

  Gràcies a l’Ajuntament de Sallent durant el camp de treball preveiem fer una estesa de fibra òptica
  d’uns 100 metres de longitut per a connectar la Xarxa Oberta de Catalunya a un futur punt de presència al municipi, des del que pretenem començar el desplegament de la fibra i l’accés a internet de gran ample de banda als seus habitants.

  No és l’únic treball previst, també volem desplegar diversos accessos oberts per a la connexió a internet en diferents llocs del poble, reutilitzar ordinadors fora d’ús per a entitats i fins i tot una wikimarató. La participació de la comunitat en aquestes feines serà molt benvinguda.

  A més estem concretant una sèrie d’activitats formatives que anirem desgranant els propers dies i que de ben segur necessitarà de la col·laboració de força voluntaris de guifi.net.

  Animeu-vos a participar!