Vés al contingut

COVIDWarriors engega el projecte #ConectemosYA

  El projecte genera eines i contingut per fer efectiu l’accés a Internet

  Durant la situació de pandèmia mundial generada pel Covid-19 han anat sorgint diferents iniciatives i projectes arreu del territori per suplir mancances o necessitats en diferents àmbits. 

  És el cas de COVIDWarriors, una associació sense ànim de lucre formada per voluntaris, mecenes i professionals de diferents àmbits que s’han unit en la lluita contra el Covid-19.

  1. Sumar voluntariat de diferents àmbits, organitzacions proactives, talent emprenedor, iniciatives tecnològiques i finançament en la lluita contra el Covid-19. 

  2. Identificar les necessitats concretes detectades a nivell logístic, sanitari, social, psicològic, etc.

  3. Accelerar iniciatives pròpies o ja existents que amb la tecnologia i el poder d’equips pluridisciplinaris experts amplifiquen l’impacte contra el coronavirus.

  Text d'Odoo i bloc d'imatge
  Imatge d'Odoo i bloc de text

  A principis de juny, fruit de diverses col·laboracions entre professionals de les telecomunicacions, del sector educatiu i social, de la sanitat i la innovació, voluntaris de COVIDWarriors neix el projecte #ConectemosYA i, on guifi.net hi dóna suport. 

  El projecte #ConectemosYA pretén proporcionar eines informatives que ajudin a reduir la bretxa digital, a garantir la connectivitat, la distribució eficient de dispositius i la seva reutilització. En definitiva, posar de manifest que, amb la situació de pandèmia, ha quedat encara més palès el dret universal d’accés a Internet independentment d’on visquis i de la situació social i econòmica que tinguis. 

  Per això, s’ha elaborat un document anomenat “Recetario de conectividad” on hi podreu trobar informacions, orientacions, solucions i eines per facilitar un accés a Internet de manera universal, ràpida, sostenible i en col·laboració amb administracions i entitats diverses. 

  Amb quins objectius? 

   Fer efectiu el dret universal d’accés a Internet. 

   Dotar d’eines i informació a la societat en relació a l’àmbit tecnològica i digital. 

   Eliminar la bretxa digital entre zones urbanes i rurals. 

  T’hi sumes?