Vés al contingut

En marxa la nova plataforma network.guifi.net

  Des de la Fundació guifi·net posem a disposició a tot l’ecosistema guifi una eina que unifica funcionalitats i facilita i permet realitzar procediments de manera automàtica.

  network.guifi.net va començar a entrar en funcionament al llarg del segon trimestre de 2022, però només de manera interna per l’entitat amb l’objectiu de validar i realitzar proves de funcionament dels primers mòduls que s’havien incorporat i, posteriorment, poder posar-los en funcionament a la resta d’actors. 

  Des de la Fundació guifi·net celebrem i considerem un pas molt important el desenvolupament i posada en marxa de la plataforma network.guifi.net que té per objectiu, entre altres, el de facilitar i millorar l’entorn digital, diverses funcions i procediments de la Xarxa de Comuns. 

  Odoo • Text i Imatge

  L’eina, tot i que encara està sota revisió de millores i noves funcionalitats a incorporar, és un gran pas per a poder oferir i automatitzar procediments als diferents operadors i actors participants de l’ecosistema guifi·net.

  A mesura que es vagin detectant altres necessitats, s’estudiarà la possibilitat d’incorporació de diferents mòduls i funcionalitats amb la finalitat d’unir i millorar els serveis i prestacions de la plataforma. 

  Per accedir a la plataforma i poder veure i realitzar accions, és necessari estar registrat …