Vés al contingut

guifi.net presenta la nova pàgina web: una renovació necessària per a un projecte en constant millora

    Ens complau anunciar la propera activació de la nova pàgina web de guifi.net, que representa una actualització vital per al projecte. Aquesta nova versió integra la web actual de guifi.net amb la de la Fundació guifi.net, oferint una cara visible renovada i actualitzada per reflectir la progressiva evolució del projecte.

    La nova pàgina web no només ofereix una presentació més moderna i atractiva del projecte, sinó que també incorpora les noves eines de la comunitat guifi.net, com ara les eines Network i Identitats. Això permet als usuaris gaudir de les funcionalitats de l’antiga guifi.net, alhora que ofereix noves opcions i recursos per millorar la seva experiència i participació a la comunitat.

    Una de les principals novetats de la nova pàgina web és la millora de la presentació dels projectes que es desenvolupen dins de la comunitat guifi.net. Ara és més fàcil accedir a informació detallada sobre els projectes en curs, els seus objectius i com poden les persones interessades contribuir-hi. A més, la pàgina web inclou informació sobre com fer donacions, que estan incloses en la llei del mecenatge, i com es poden unir persones voluntàries al projecte guifi.net.

    Amb aquesta actualització, la guifi.net reafirma el seu compromís amb la millora contínua i la participació de la comunitat en el desenvolupament del projecte. Estem molt emocionats per presentar, ben aviat, aquesta nova pàgina web i esperem que sigui d’utilitat per a tots els membres de la comunitat guifi.net. Junts, continuarem treballant per construir una xarxa lliure, oberta i neutral, una xarxa de comuns per a tothom.

    Us convidem a visitar la nova pàgina web de guifi.net i a explorar totes les seves novetats i funcionalitats. Gràcies pel vostre continuat suport i col·laboració en aquest emocionant viatge cap a un futur més connectat, participatiu i tecnològicament sobirà.