Vés al contingut

Homenatge a en Paco d’Hospitalet (imakoki)

  A guifi.net, quan ens saludem amb SAX, la “S” significa “salut”. Avui ens hem quedat tots mig estabornits quan hem sabut que un dels nostres companys, en Paco, l’imakoki d’Hospitaletwireless, que sempre s’acomiadava amb aquesta expressió, li ha fallat la salut.

  Ha estat un cop molt dur: A en Paco ara li ha fallat la “S” de salut, però ha posat ben alt el significat de les altres lletres: Des del principi que es va enfocar guifi.net com a iniciativa per fer xarxa oberta arreu, en Paco des d’Hospitalet ha sigut un pal de paller on sempre hi hem trobat suport, amistat i il·lusió alhora de fer xarxa. Des de sempre i durant molts anys.

  Quan es rep una notícia així, a mi com a tots s’hem fa un nus a la gola i no surten paraules. Al cap d’una estona he obert el correu per llegir els seus darrers missatges. En el seu darrer missatge, tot just fa pocs dies, em contestava a un problema tècnic que havia tingut, una cosa sense importància que ara no ve al cas, proposant solucions, intentant ajudar-me… i acabant el missatge amb un SAX. I si vaig mirant més enrere, el mateix: Un missatge darrera l’altre intentant ajudar a tothom, amb un constant esperit constructiu, i sempre acabats amb un SAX.
  Quina sort hem tingut a guifi.net de gaudir durant tants anys d’un company i de l’amistat d’en Paco. Ara ens ha fallat la “S” de la salut d’en Paco, però ens queda la molta amistat i xarxa que ens ha donat.

  Això ha estat un cop molt dur per guifi.net, però precisament gràcies a tot el que en Paco ens ha aportat, ens costarà, però ho superarem. Voldria que amb això donar ànims a la seva família i a tots els qui de ben segur patiran a partir d’ara la seva absència, i animar-los a conservar aquests bon records: El d’una persona generosa disposada a ajudar als altres.

  Paco, mai t’oblidarem.