Vés al contingut

ImpeVic i guifi.net formalitzen la col•laboració entre ambdues parts

    L’acord contempla el compromís d’ambdues institucions per treballar conjuntament per l’inclusió digital, la difusió del coneixement i l’accés a la xarxa.

    L’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) i la Fundació Privada per a la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral Guifi.net han signat un acord de col·laboració i de serveis entre ambdues institucions aquest dijous, 12 de maig, al matí.

    El president de l’ImpeVic i segon tinent d’alcalde, Josep Burgaya, ha assegurat que la posada en marxa del Centre d’Integració Tecnològica VIT “genera més possibilitats de treball conjunt entre l’administració pública i entitats amb les que compartim objectius comuns i això és molt important”. Per la seva banda, el president de la Fundació Guifi.net, Ramon Roca, ha recordat que des de Guifi.net “ja fa temps que estem col•laborant amb l’ImpeVic i amb l’acord signat avui es formalitza una relació amb objectius comuns i que volem continuar”.

    Amb aquest acord, el Centre d’Integració Tecnològica (VIT) posa a disposició de Guifi.net instal·lacions i espai al centre de processament de dades, els elements de connexió a la xarxa i participar conjuntament en el projecte cooperatiu d’intreconnexió al punt neutre CATnix i a internet. També contempla el compromís d’ambdues institucions a col·laborar conjuntament en la organització d’activitats de formació per treballar els objectius comuns com són la inclusió digital, el foment del bon ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), el foment de l’accés universal a la xarxa, la difusió de coneixement i projectes de recerca i innovadors, entre d’altres.