Vés al contingut

La Fundació Guifi.net esdevé membre de l’APC

  La Fundació Guifi.net ha esdevingut recentment membre de l’APC¹ (Association for Progressive Communications). L’organització, d’abast mundial, és una xarxa d’entitats que promouen i ajuden a la gent a accedir a Internet allà on no n’hi ha o no és assequible, col·laboren amb comunitats per utilitzar les tecnologies de manera que puguin desenvolupar els seus drets, i asseguren que les polítiques governamentals relacionades amb la informació i les comunicacions serveixen als millors interessos de la població en general, especialment de la gent que viu en països en vies de desenvolupament.

  La visió de l’APC

  Tothom ha de tenir un accés fàcil i assequible a un Internet lliure i obert per tal de millorar la seva vida i crear un món més just.

  La missió l’APC

  La missió de l’APC és empoderar i donar suport a organitzacions, moviments socials i individuals, mitjançant i a l’hora d’usar les tecnologies de la informació i les comunications (ICTs) per construir comunitats i iniciatives estratègiques amb l’objectiu de fer contribucions significatives pel desenvolupament humà equitatiu, la justícia social, els processos polítics participatius i la sostenibilitat mediambiental.

  Podreu trobar més informació sobre l’organització, els seus projectes i les seves línies d’actuació a la seva pàgina web.

  ¹ APC – Association for Progressive Communications – https://www.apc.org