Vés al contingut

Resposta a la nota de l’Ajuntament de l’Aldea

    Atès el contingut de la nota que ha fet pública l’Ajuntament de l’Aldea aquest matí en la seva web i xarxes socials, ens veiem en la obligació de manifestar que:

    1. Contràriament al que es dona a entendre en la nota, no és a l’Ajuntament de l’Aldea a qui li correspon autoritzar quins operadors de telecomunicacions poden activitat al seu municipi.
    2. El que ha de fer l’Ajuntament és vetllar perquè qualsevol operador pugui fer la seva activitat en igualtat de condicions. Que a més faci notes públiques on pot semblar que es pren partit per una opció privada en concret, és totalment contrari al que ha de fer un Ajuntament, especialment quan alhora s’obstaculitza una alternativa de xarxa de comuns, com és el cas.
    3. Des de la Fundació guifi.net continuem compromesos en desplegar fibra de comuns a tot arreu, i a l’Aldea en particular s’està fent a través de un conveni vigent amb l’empresa de proximitat i compromesa amb el territori “DelInternet”, que des de ja fa molts anys que ja està donant servei a l’Aldea i la comarca.

    Referències: