Vés al contingut

Reunió Guifi.net a Gurb, 11/07/2014

  Fa temps que no fem trobades generals a Osona, i el cas és que a més de que segurament ja toca, s’ha anat avançant molt en coses importants per estructurar el bon funcionament de guifi.net, sobretot amb l’entrada de la fibra, la consolidació d’activitats professionals a l’entorn de la xarxa i el coaching que vam rebre del Departament d’Empresa i Ocupació a través del programa EmprenSocial.

  Moltes d’aquestes coses s’han anat comentant a les darreres trobades generals dels SAX, però com ja sabeu, a Osona es lidera part del desplegant de la xarxa i això fa que també haguem de portar la davantera en aquesta això.

  Aquests avanços són importants perquè resolen reptes per encarar alguns dels temes pendents en les àrees esmentades i, alhora, asseguren els principis de la xarxa mancomunada amb el que ens hem compromès respecte dels nostres usuaris i els ajuntaments que han col·laborat.

  També perquè endreça i ofereix moltes més possibilitats per a fer activitat professional més enllà de la de fer d’operador, com ara els professionals que fan només manteniment de xarxa o instal·len nous nodes i/o infraestructura. De fet, i sobretot de cara a la fibra, aquesta és una àrea que es vol potenciar.

  Per tot això, i abans no se’ns tiri l’estiu a sobre, que el temps passa volant, ens agrada convocar-vos a tots els que heu contribuït al desplegament de guifi.net a Osona, i a qui s’hi vulgui apuntar, ja sigui des del voluntariat o des de l’activitat professional, a una reunió per aquest divendres, 11 de juliol, a 2/4 de 5 a la Sala de Cultura de l’Ajuntament de Gurb, a l’Esperança.

  Allà us podrem explicar tot això, així com, és clar, escoltar qualsevol nova idea que ens pugueu proporcionar.

  Us hi esperem!

  I els que no pugueu o ja estigueu de vacances, doncs ja sabeu on som i busquem algun altre moment!

  SAX!